Luottamus ja yhteiset arvot ovat kilpailukyvyn perusta

Uccomasterin käytöllä varmistetaan sopimuksen mukaisten vaatimusten toteutuminen ja luodaan tilannekuvaa päätöksiä varten

Rakennus- ja kiinteistöalan digitalisaatio

Masters Brainwork Oy on väkevästi rakentamisen ja kiinteistönpidon digitalisaation kannattajia.

Olemme tuottaneet markkinoille ominaisuuksiltaan ainutlaatuisen monipuolisen tarkastusjärjestelmän, koska sille on ollut olemassa polttava tarve alan kehittymisen ja toiminnan läpinäkyvyyden osalta.

Uccomasterin tarkastusjärjestelmän avulla luodaan rakentamiseen läpinäkyvyyttä ja äärimmäistä tarkkuutta, joka on nyt asiantuntijoiden lisäksi myös tavallisten kuluttajien käytettävissä.

Asunnonostajat

Uccomasterin avulla asunnonostaja voi tavallisena kuluttajana todentaa havaitsemansa virheet ammattimaisesti ja tarvittaessa käyttää asiantuntijoita tuotetun materiaalin analysointiin. Toisaalta on turvallista ja viisasta todentaa myös oikein tehdyt työvaiheet ja virheetön lopputuote.

Kokemuksemme perusteella voimme todeta, että muutaman kuvauskerran ja Uccomaster-asiakirjojen avulla virheet korjautuvat jo rakennusaikana ja asenteet laadun tuottamiseen ovat aivan eri tasolla kuin ennen tarkastusten suorittamista.

Pientalorakentajat

Erityisen hyödyllinen Uccomaster on silloin, kun sitä käytetään pientalohankkeissa työvaiheiden ja rakennusmateriaalien todentamiseen, koska kiinteistön myynnin yhteydessä on mahdollista luotettavasti osoittaa miten se on rakennettu esimerkiksi perustusten, salaojien, märkätilojen ja runkorakenteiden osalta.

Kansalaisaktiivisuus

Masters Brainwork Oy tahtoo osaltaan olla vaikuttamassa tavallisten asunnonostajien ja ympäristöään seuraavien kansalaisten heräämisen, koska rakentamisen laatuvirheet, vanhanaikaiset käytännöt, alhainen tuottavuus ja heikko palvelulaatu eivät tule muuttumaan ilman kansalaisten aktiivista toimintaa.

Monet kansalaiset seuraavat sunnuntaikävelyillään myös julkista rakentamista huolestuneina työmaan aitojen takaa, koska kosteus- ja homevaurioituneista kouluista, päiväkodeista ja työpaikkarakennuksista kirjoitellaan jatkuvasti.

Oikeuskäsittelyt

Uccomaster-asiakirjat ovat kokemusperäisesti pätevä näyttö myös oikeuskäsittelyissä. Niihin joutuminen on kuitenkin epätodennäköistä, koska Uccomasterin avulla laadittu faktisesti vahva näyttö erittäin todennäköisesti nujertaa kaikki vastapuolen ilman kirjallista todellisuuspohjaa olevat väittämät.

Nerokkain ja pätevin tarkastusjärjestelmä

Alla olevien linkkien avulla pääset tutustumaan Uccomasterin ominaisuuksiin ja tilaamaan markkinoiden nerokkaimman ja pätevimmän tarkastusjärjestelmän käyttöösi riskittömästi kuukausiveloituksella ilman perustamismaksuja.

Uccomaster jalostaa arvokasta tietoa

Uccomaster on digitaalinen pilvipalvelu teolliseen laadunvarmistukseen. Asiakirjamalli on suunniteltu määrämuotoiseksi ja nopeasti täytettäväksi tehokkaan käyttöliittymän avulla.

Asiakirjat ovat puhtaasti koneluettavia raportointia ja tilastointia varten datan määrän kasvaessa ja käyttöliittymässä on aina reaaliaikainen näkymä digitaalisesta tietokannasta.

Uccomasterin käyttäjille asiakirjojen tuottaminen sarjatyönä on tehokasta, haastavaa ja palkitsevaa.

Digitalisaation haltuunotto on tekemistä, eikä pelkästään siitä puhumista. Digitalisaatio on tullut ja tulee väistämättä tulevaisuudessa meidän jokaisen kohdalle toimialasta riippumatta.

Software from finland - Uccomaster

  Tilaa Uccomaster koekäyttö

  Saat 14 päivän ajaksi käyttöösi valmiin koeprojektin johon voi luoda 200 asiakirjaa.

  [recaptcha class:form-captcha size:compact]

  Tilaa Uccomaster käyttöoikeus

  Uccomaster tilauslomake

  239,50 €   / 30 päivää alv 0%
  296,98 €   / 30 päivää alv 24%

  Toimitus- ja sopimusehdot
  YSE Suomi2018
  IT2018 ETP Suomi